Brezplačni mentorski program za podjetnice

Podjetnice z izkušnjami in podjetnice začetnice ali tiste, ki se odločate za podjetniško pot!Vabimo vas, da se pridružite ekskluzivnemumentorskemu programu ActImpAct, ki ga podpira Google.org. Premaknite svoje poslovanje v višjo prestavo!

Premaknite svoje poslovanje v višjo prestavo!

Pridružite se ekskluzivnemu mentorskemu programu ActImpAct

Dogodki

Udeležite se dogodkov Skupnosti slovenskih podjetnic. Dogodke in delavnice organiziramo na podlagi vaših pobud, vprašanj in dilem. Mentorji predavajo iz prakse in imajo predavateljske izkušnje.

No event found!
Load More

Komu je program namenjen?

V programu sodeluje širok nabor uveljavljenih podjetnic, ki bodo prenesle svoje izkušnje in znanje na kolegice.

ActImpAct je namenjen podjetnicam in bodočim podjetnicam, ki imate potencial rasti, in katerih dejavnost ima vpliv na družbo in okolje (social impact). Podjetništvo z družbeno odgovornostjo srečujemo predvsem v populaciji podjetij, ki so jih ustanovile ženske, prav pa je, da se taka podjetniška kultura širi v celotnem gospodarstvu.

Kaj boste pridobile?

Naš končni cilj je prvo leto vključiti v aktivnosti 35 podjetnic, drugo leto pa 40. Z mentorstvom, dodatnimi znanji in širitvijo v mednarodni evropski prostor bodo udeleženke imele možnost za rast in razvoj dejavnosti.

Organizirali bomo regijska srečanja in vključili udeleženke projekta ActImpact v največji mrežni dogodek 500 Podjetnic.

  • banka znanja
  • evalvacija ob zaključku
  • usposabljanje za podjetniško rast
  • udeležba pri mednarodnih vsebinah (sejmi, konference, razstave)
  • mentorsko spremljanje po zaključku usposabljanja
  • diagnoza podjetja, poslovnih ciljev
  • usposabljanja vključno z impaktizacijo

weactIMPACT

Kaj je t.i. impaktizacija?

Podjetništvo je način življenja in pogleda na prihodnost, tako v osebnem smislu, predvsem pa na prihodnost družbe, katere del je vsak posameznik, vsaka posameznica. Vpliv, ki ga imamo s svojim podjetniškim delovanjem, lahko merimo in ocenimo. Čas je, da ob ustanavljanju podjetja ne razmišljamo le o tem, da bo to pot za naše preživetje, temveč, da se zavemo, da lahko prispevamo k izboljšavam, k spremembam v družbi in da tako tudi osebnostno rastemo. To je impaktizacija.

Marta Turk, ustanoviteljica Skupnosti slovenskih podjetnic

Quote

Podjetnice bomo popeljali od nekega začetnega stanja, skozi določeno rast tudi v internacionalizacijo in ocenili njihov učinek na družbo in okolje.

Marta TurkUstanoviteljica / mentorica

Partnerji pri projektu