New Holland, Znamka

Delo je veliko lažje z New Hollandom

DELO JE VELIKO LAŽJE Z NEW HOLLAND-OM

Pri New Hollandu smo specialisti za traktorje. Razvijamo kompaktne modele za obdelavo zemlje, za komunalne potrebe, kmetijstvo in vsa ostala opravila. New Holland Agriculture je globalni proizvajelec traktorjev in drugih kmetijskih strojev s sedežem v Torinu v Italiji. Podjetje proizvaja traktorje, kombajne, sejalnike, balirnike, stroje za silažo, stroje za obiranje grozdja in drugo opremo.

V SVOJE STROJE JE NEW HOLLAND UVEDEL VELIKO NOVOSTI

ABS SuperSteer sistem & Intelligent Trailer Braking System, Opti-Fan sistem, IntelliFill sistem, Super Steer sistem, Moisture sensing sistem, Sensitrak 4WD management, On the move bale weighting system, Edgewrap sistem, Grain, Cam sistem, Opti-Clean cleaning shoe, Sidewinder, Crop ID, Synchroknife

Prvotno podjetje New Holland Machine Company je bilo ustanovljeno leta 1895 v Pensilvaniji, ZDA. V 1970ih ga je prevzelo Sperry Corporation, kasneje leta 1986 Ford Motor Company in leta 1991 Fiat. Od leta 1999 naprej je New Holland del korporacije CNG Global in s tem del CNH Industrial. CNH ima med drugim v lasti še New Holland Construction, ki proizvaja gradbeno opremo. New Holland ima po svetu 18 tovarn in 6 skupnih podjetij. Prisoten je v 170 državah.

Prodaja kmetijskih strojev, prodaja rezervnih delov in servis kmetijskih strojev. Kmetijski center Lah posluje z dolgoletno tradicijo.Več kot dvajset let se trudimo našim kupcem zagotoviti dobro kvaliteto, dober asortiman, in se prilagajamo potrebam strank.

Preglej ponudbo strojev New Holland!

Vsem našim kupcem zagotovimo kvaliteten servis v roku garancije, možnost nakupa originalnih rezervnih delov ter nudimo strokovno pomoč.
a