Italijanski jezik z Oriano (konverzacija)

Že znate govoriti italijanski jezik, pa bi želeli bolj tekoče govoriti? Zgrabite priložnost in se vključite v delav in nadgradite svoje znanje na ekskluzivnem tečaju – po izjemno ugodni ceni!

Konverzacija za Italijanski jezik
z Oriano Girotto

4- urna delavnica konverzacije v živo, 6. maj 2021


Z nami bo izjemno karizmatična in izkušena predavateljica ORIANA GIROTTO, ki jo verjetno že poznate iz medijskega prostora. Oriana je poleg vseh svojih talentov, tudi odlična učitelijca in materna govorka italijanskega jezika. Kot predavateljica in inštruktorica italijanskega jezika si je pridobila zaupanje mnogih. Oriana je izvelda tudi izjemno popularen začetni tečaj za Skupnost slovenskih podjetnic. Veseli nas, da lahko Orianin tečaj italijanskega jezika ponudimo tudi vam.

“Za vse, ki že malo znate italijansko ali pa se težko pripravite do tega, da bi spregovorili v italijanskem jeziku, brez skrbi! Tu sem zato, da skupaj prebijemo led in spregovorimo po italijansko.  Veselim se, da se bomo spoznali!” – Oriana Girotto

Kdaj in kako?

Konverzacija poteka v eni delavnici v trajanju 4-ih šolskih ur, četrtek, 6.maja 2021 ob 16. uri preko zoom. Termin je prilagojen zaposlenim osebam in poteka popoldne v manjših skupinah, za zagotovitev kvalitetnega prenosa vsebin.

Kaj boste pridobili?

  • Sposobnost tekočega pogovora v italijanskem jeziku
  • Prijetno skupinsko delo, ki poveča učinkovitost tečaja

Prijava in udeležba

  • Izpolnite prijavni obrazec PRIJAVA
  • Cena s popustom: 45 eur + DDV (redna cena tečaja 90 eur + DDV)
  • Takoj po oddani prijavi vam bomo na elektronski naslov poslali navodila za plačilo iz naslova info@skupnost-podjetnic.si
  • Povezavo na ZOOM prejmete po plačilu kotizacije pred pričetkom tečaja.

Tečaj je del neprofitnega projekta, ki ga izvaja Zavod META. Ta izredno ugodna ponudba tečaja tujega jezika je enkratna!

Usvojite nova znanja in se naučite italijansko!

Ekipa skupnosti slovenskih podjetnic
Skupnost slovenskih podjetnic

#skupajzmoremovse

Date

06 - 16 May 2021
Expired!

Time

4:00 pm - 7:00 pm

Location

WTC
Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana
Category

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.