Husqvarna, Znamka

Husqvarna – Kakovost v vsakem detajlu opreme

KAKOVOST V VSAKEM NAJMANJŠEM DETAJLU VAŠE OPREME

Visoka zmogljivost združena z uporabnostjo in varnostjo, da boste vedno pripravljeni in boste delo lahko opravili učinkovito.

Husqvarna zagotavlja profesionalnim uporabnikom inovativne izdelke za delo v gozdu, parku in vrtu z vso strastjo že več kot 325 let. Visoko zmogljivost smo združili z uporabnostjo in varnostjo, da boste vedno pripravljeni in boste delo lahko opravili učinkovito. Husqvarna ponuja širok asortiman strojev in pribora, ki pa neprestano raste in vključuje vse od verižnih žag in motornih rezalnikov do robotskih kosilnic.

BREZ KOMPROMISOV GLEDE KAKOVOSTI IN TRPEŽNOSTI

Vsa zaščitna oblačila in nadomestni deli so originalni proizvodi Husqvarne. Tako ste lahko prepričani, da niso bili narejeni nobeni kompromisi glede kakovosti in trpežnosti.

Z nakupom originalnih nadomestnih delov in pribora ste lahko prepričani, da lahko računate na najboljšo zaščito in trpežnost in boste tako lahko delali brezskrbno z zaupanjem in boste zato maksimalno učinkoviti – ne glede na pogoje dela.

Preglej ponudbo strojev Husqvarna!

Vsem našim kupcem zagotovimo kvaliteten servis v roku garancije, možnost nakupa originalnih rezervnih delov ter nudimo strokovno pomoč.
a