VSE ZA KMETIJSTVO NAJDETE PRI LAH-U

Kmetijski center Lah

Prodaja kmetijskih strojev, prodaja rezervnih delov, servis kmetijskih strojev.

Vse za kmetijstvo najdete pri Lah-u

Kmetijski center Lah

Podjetje posluje z dolgoletno tradicijo. Več kot dvajset let se trudimo našim kupcem zagotoviti dobro kvaliteto, dober asortiman, in se prilagajamo potrebam strank. Smo zasebno podjetje, v katerem delajo člani družine in pet zunanjih delavcev. Naša prodaja obsega celoten slovenski trg. K nam prihajajo tudi kupci iz sosednje Avstrije in Hrvaške.

Stroji, ki jih prodajamo v našem podjetju so vrhunske kvalitete, tako smo prejeli že večkrat priznanja na kmetijskem sejmu v Gornji Radgoni, katerega se redno udeležujemo. Vsem našim kupcem zagotovimo kvaliteten servis v roku garancije, možnost nakupa originalnih rezervnih delov, nudimo tudi strokovno pomoč.

Temeljna dejavnost podjetja obsega: prodajo kmetijskih strojev, prodajo rezervnih delov in servis kmetijskih strojev. V našem prodajnem asortimanu pa zastopamo domače proizvajalce: SIP Šempeter, FARMTECH Ljutomer, INO Brežice, CREINA Kranj, GOMARK-LANCMAN Vransko, UNIFOREST Petrovče, CERJAK KG Leskovec pri Krškem in druge. In tuje dobavitelje kot so: NEW HOLLAND, VAIA, BCS, DAROS, OLT, DAMAX, MECMAR, CORMA, CECCATO, OLINDO, in druge.

Kontaktiraj nas

Stopite v stik z nami, z veseljem vam odgovorimo na vaše vprašanje.

KMETIJSKI CENTER LAH

KJE SMO

Potok pri Komendi 8A, 1218 Komenda

POKLIČITE NAS

01 834 10 22

PIŠITE NAM

info@kmetijskicenterlah.si

DELOVNI ČAS

PON-PET: 8.00-18.00
SOBOTA: 8.00-12-00
NEDELJA in PRAZNIKI: zaprto

Blagovne znamke

V našem prodajnem asortimanu zastopamo domače in tuje proizvajalce.