SIP, Znamka

SIP – Strokovnjaki za košnjo in spravilo travinja

STROKOVNJAKI ZA KOŠNJO IN SPRAVILO TRAVINJA

Robustni, enostavni in preizkušeni stroji, ki so kos vsaki nalogi ne glede na teren: od obsežnih ravnin do alpskih travnikov.

SIP je največji slovenski proizvajalec kmetijske opreme, s sedežem v Sloveniji. Več kot 80 odstotkov proizvodnje izvozimo v 55 držav v Evropi in zunaj nje. Kmetijski stroji SIP so poznani zaradi enostavne uporabe in edinstvene robustne konstrukcije, ki zagotavlja zanesljivo delo. Za besedo robustnost se skriva troje izjemnih odlik kmetijskih strojev SIP.

TRPEŽNOST
Naše stroje odlikuje izjemna trpežnost. Zato so primerni za delo v vseh pogojih in zadovoljijo vse, ki od stroja zahtevajo maksimalno zmogljivost in brezhibno delovanje.

UČINKOVITOST
Uporaba je poenostavljena do te mere, da kar najbolj skrajša čas priprave, odpravljanja pogostih težav in podaljša čas, namenjen samemu delu. Z našimi stroji v krajšem času naredite več.

UPORABNOST
Enostavna vodljivost, izjemna prilagodljivost, lahek transport in shranjevanje so prednosti, ki vam omogočajo, da se čim bolj osredotočite na delo.

Glavni program sestavljajo: kosilnice, obračalniki in zgrabljalniki.

Preglej ponudbo strojev SIP!

Vsem našim kupcem zagotovimo kvaliteten servis v roku garancije, možnost nakupa originalnih rezervnih delov ter nudimo strokovno pomoč.
a